Un polițist din Craiova

(VIDEO) Un polițist din Craiova a pierdut controlul mașinii și a intrat într-o clădire!

"în Știri" by

Un polițist din Craiova, din cadrul Secției Rurale Melinești, a intrat cu mașina în clădirea Direcției pentru Protecția Copilului. Accidentul s-a petrecut la scurt timp după ce polițistul a plecat de la IPJ Dolj.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, 18 iulie. Un polițist din Craiova, aflat singur în mașină, a pierdut controlul volanului. Acesta a intrat pe contrasens, izbindu-se de clădirea Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj, scrie Realitatea de Craiova.

Martorii care au asistat la impact au strigat la polițist: „Ești beat? Ce faci?”.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, dar au fost însă pagube materiale. Pagubele din urma acestui accident vor fi suportate de polițistul găsit vinovat.

„Conducătorul unei autospeciale din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti, în timp ce se deplasa pe strada Amaradia, a pierdut controlul volanului şi a lovit un imobil. În urma accidentului, au rezultat doar pagube materiale. Din primele cercetări, poliţistul nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum”, declară Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi