Universitatea Carol Davila

Universitatea Carol Davila anunță un număr mare de candidați! Află unde are loc admiterea!

"în Știri" by

Universitatea Carol Davila va organiza, în acest an, admiterea la Romexpo, având în vedere condițiile pe care le impune pandemia de coronavirus.

Cu toate acestea, la examenul pentru Medicină, Medicina dentară și Farmacie, precum și la Facultatea de Moașe și Asistență medicală, va candida un număr record de tineri: 3.326 de înscriși. Aceștia se luptă pentru ocuparea celor 1.114 locuri bugetate.

Examenul de admitere la Universitatea Carol Davila va avea loc în data de 26.07, ora 9:00.

Rectorul Universității, Viorel Jinga, consideră că această creștere a numărului de candidați reprezinta „un interes amplificat al absolvenților de liceu față de profesia de medic”.

Mă numesc Delia, am 20 de ani și sunt studenta la Universitatea din Pitești. Studiez Litere, așadar, mă recomandă pasiunea pentru literatură, limbi străine și cunoașterea mentalităților mai multor civilizații. Pe lângă aceste pasiuni care par, poate, prea serioase, se adaugă altele și mai și: religia și astrologia. Dar bineînțeles că iubesc viața, îmi iubesc vârsta și profit la maxim de această perioadă! În viitor aș vrea să devin profesoară, pentru că sper că voi reuși să schimb destinele mai multor tineri, iar în paralel as vrea să-mi împlinesc pasiunea: aceea de a scrie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi