Kanye West

Kanye West și-a lansat campania pentru alegerile prezidențiale SUA 2020! Ce mesaj a transmis?

"în Știri" by

Kanye West și-a început campania prezidențială făcând afirmații ce au pus sub semnul întrebării participarea reală a acestuia la funcția de președinte, mulți crezând că ar fi doar o publicitate pentru celebrul rapper.

Cântărețul a vorbit mulțimii fără microfon și și-a luat ca măsură de protecție o vestă antiglonț.

Principalul mesaj pe care Kanye West l-a avut de transmis s-a îndreptat către problema avortului. Se pare că rapperul abordează subiectiv această situație, recunoscând că el însuși a fost pe punctul de a nu se naște din cauza tatălui său mult prea ocupat.

Candidatul a găsit o soluție pentru a susține familiile ce nu-și permit să întrețină un nou membru: „Oricine are un copil, primește un milion de dolari”. 

Mă numesc Delia, am 20 de ani și sunt studenta la Universitatea din Pitești. Studiez Litere, așadar, mă recomandă pasiunea pentru literatură, limbi străine și cunoașterea mentalităților mai multor civilizații. Pe lângă aceste pasiuni care par, poate, prea serioase, se adaugă altele și mai și: religia și astrologia. Dar bineînțeles că iubesc viața, îmi iubesc vârsta și profit la maxim de această perioadă! În viitor aș vrea să devin profesoară, pentru că sper că voi reuși să schimb destinele mai multor tineri, iar în paralel as vrea să-mi împlinesc pasiunea: aceea de a scrie.

2 Comments

  1. S-a retras din alegeri acum o săptămână, din ce știu eu. Campania lui oricum a apărut doar in câteva state deci i-a fost destul de ușor să o facă.

  2. Scuze, aparent am avut eu o sursă greșită. Totuși, anumite state nu vor momentan să îl includă în listele lor de candidați.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi