Andreea Esca
Andreea Esca

După numeroase suspiciuni, Andreea Esca a confirmat la ProTV faptul că a suferit de COVID-19. Ba mai mult, și fiul și soțul acesteia au fost infectați cu virusul, primul dintre aceștia suferind de o formă mai gravă.

Într-un interviu acordat jurnalistului Cristian Stan, prezentatoarea a dat detalii despre situația familiei ei.

Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul prezentatoarei, urmând ca toți membrii familiei să își facă testul. Inițial testați negativ, și Andreea Esca și fiul acesteia au început să prezinte simptome asociate virusului.

„Cred că așa arată iadul”

Întrebată despre situația actuală a soțului ei, care este cel mai afectat de virus, vedeta nu a ezitat să detalieze experiența. „Soţul meu a făcut cea mai gravă formă dintre noi. L-au dus la Terapie Intensivă. S-a dărâmat cerul peste mine, simţeam că leşin, nu înţelegeam cum a reuşit să cedeze organismul unui om puternic şi sănătos.” În prezent, toți membrii familiei sunt negativi.

Evenimentul de la Olimp

Se vehiculează că vedeta a contactat virusul în cadrul unui eveniment monden desfășurat în Olimp, la care a participat alături de fiica acesteia, dar și de multe alte celebrități. În urma criticilor primite din cauza nerespectării niciunei măsuri de protecție, poze de pe Instagram ale vedetelor prezente la eveniment au fost șterse. Totuși, Andreea Esca neagă că ar fi contractat virsul la acel eveniment.

Autor: Raluca Călin