Un băiețel de 2 ani

Un băiețel de 2 ani și-a încuiat mama pe balcon!

"în Știri" by

Un băiețel de 2 ani le-a dat bătăi de cap părinților lui, transformând prima sa năzbâtie într-un moment de neuitat! Atât mama, cât și tatăl lui au rămas încuiați afară din apartament.

În timp ce mama avea treabă pe balconul apartamentului, cel mic a blocat ușa, oprind astfel accesul femeii în casă. Aceasta s-a panicat știindu-și copilul singur și fără protecție, așa că a cerut ajutorul soțului.

Din fericire, acesta se afla în fața blocului, însă surpriza a fost atunci când cei doi și-au dat seama că ușa era încuiată, iar cheia era rămasă pe interior.

În aceste condiții, cei doi soți au cerut sprijunul pompierilor, care au pătruns în apartament și au liniștit întreaga situație, căci acel băiețel de 2 ani se uita liniștit la televizor.

Mă numesc Delia, am 20 de ani și sunt studenta la Universitatea din Pitești. Studiez Litere, așadar, mă recomandă pasiunea pentru literatură, limbi străine și cunoașterea mentalităților mai multor civilizații. Pe lângă aceste pasiuni care par, poate, prea serioase, se adaugă altele și mai și: religia și astrologia. Dar bineînțeles că iubesc viața, îmi iubesc vârsta și profit la maxim de această perioadă! În viitor aș vrea să devin profesoară, pentru că sper că voi reuși să schimb destinele mai multor tineri, iar în paralel as vrea să-mi împlinesc pasiunea: aceea de a scrie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi