Raed Arafat

Secțiile de terapie intensivă ale spitalelor din București sunt pline, anunță Raed Arafat!

"în Știri" by

Raed Arafat a precizat că, vineri după-amiază, în spitalele din București, nu a mai fost niciun loc liber pentru tratarea bolnavilor de COVID-19.

Spitalele care nu mai au niciun loc liber sunt: Institutul Matei Balș, Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, Institutul „Marius Nasta” și spitalul militar de campanie de la „Ana Aslan”.

Numărul total de cazuri din ATI la ora 13:00 a fost de 273 pe întreaga țară.

Raed Arafat este îngrijorat de creșterea numărului de cazuri noi, iar posibilele noi cazuri, care vor apărea în următoarele zile și care au nevoie de terapie intensivă, vor fi transportate în localitățile unde există locuri libere.

Cazurile noi de îmbolnăvire se apropie de 900.

Raed Arafat a explicat că probabil se va depăși, în întreaga țară, pragul de 800 de infectări noi în 24 de ore, posibil apropiindu-se chiar de 900.

Arafat a mai spus că, în ultima perioadă, tendința numărului de îmbolnăviri poate să crească și cu 100 de cazuri noi, între două astfel de raportări la 24 de ore.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi