purtarea măștii în supermarketuri

În Grecia devine obligatorie purtarea măștii în supermarketuri!

"în Știri" by

 

Purtarea măștii în supermarketuri devine obligatorie în Grecia! Astfel, turiștii, dar şi localnicii greci trebuie să poarte mască, în incinta magazinelor. Dacă sunt prinși nerespectând această regulă, vor primi o amendă în valoare de 150 de euro.

Măsura a fost luată ieri de către Guvernul Atenei, care nu permite nerespectarea interdicțiilor. De aceea, turiștii trebuie să respecte cu strictețe normele de igienă, să păstreze distanța socială și să poarte măști de protecție, scrie Digi24.

Chiar dacă gradul de infectare al țării este mic, conducerea nu vrea să riște formarea unui focar, mai ales acum, când vin turiștii străini. De  aceea, grecii au făcut obligatorie purtarea măștii în supermarketuri!

Zilele trecute, opt români au fost confirmați pozitiv în Grecia, Corfu, Salonic, Creta, Atena și Evia. În ultimele 24 de ore au fost raportate 28 de cazuri noi, iar 16 din rândul turiștilor sosiți în Grecia, scrie Jurnal.md.

  

Elevă la „Colegiul Național Andrei Mureșanu”, clasa a XI-a, profil științe sociale. Îmi place să citesc, să călătoresc, să ascult muzică, dar principalul hobby este scrisul. O nouă provocare pentru mine a fost implicarea în POV21 din vara anului 2019.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi