membrii echipei Dinamo sunt infectați cu Covid-19!

10 dintre membrii echipei Dinamo sunt infectați cu Covid-19!

"în Știri" by

Câțiva dintre membrii echipei Dinamo s-au infectat cu Coronavirus. S-ar putea să iasă din play-out.

În ultima săptămână, 10 jucători ai echipei s-au îmbolnăvit de Coronavirus! Din cauza asta, e posibil ca formația să nu mai poată juca cele 7 meciuri care ar fi trebuit să aibă loc în play-out.

Acum, echipa fie riscă retrogradarea pe motiv că se retrage din campionat, fie încearcă să continue cu puținii jucători rămași apți pentru teren!

De joi până azi, mai mulți dintre jucătorii formației din „Ștefan Cel Mare” s-au îmbolnăvit în masă. Doar în ziua de joi, 6 dintre ei au fost testați pozitiv de COVID-19. Printre jucătorii bolnavi se enumeră: jucătorul din extremă stângă, Valentin Lazăr; doi mijlocași defensivi, Filip Mrzljak și Alexandru Răuță; doi fundași centrali, Ricardo Grigore și Mihai Popescu și portarul de 19 ani al echipei, Ștefan Fara.

Sâmbătă s-a îmbolnăvit celălalt portar al echipei, Aleksander Mitrovici, dar și Dan Tălmaciu și fundașul în vârstă de 19 ani. Odată cu el s-a  îmbolnăvit și Diego Fabrini. În ziua de vineri, Andrei Sin, fundașul stânga al  echipei, a fost testat pozitiv!
Astfel, membrii echipei Dinamo care s-au îmbolnăvit intră în carantină, iar ceilalți vor face testul pentru COVID-19.

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi