Capra cu trei iezi

Maia Morgenstern și Marius Bodochi sunt protagoniști în prima ecranizare a poveștii „Capra cu trei iezi”!

"în Știri" by

Maia Morgenstern și Marius Bodochi vor juca în prima ecranizare a poveștii „Capra cu trei iezi”.

Lungmetrajul se va filma începând din toamnă, în județul Dâmbovița, mai exact în satul Malu cu Flori, pentru a reda exact atmosfera arhaică și regională a operei.

Producătorii își doresc ca prin această producție să readucă în memoria publicului frumusețea scrierilor marelui clasic Ion Creangă. Ei urmăresc, de asemenea, să sporească imaginația copiilor și să stârnească atenția adulților asupra adevăratei tragedii din spatele comicului.

Iată trailer-ul:

Mă numesc Delia, am 20 de ani și sunt studenta la Universitatea din Pitești. Studiez Litere, așadar, mă recomandă pasiunea pentru literatură, limbi străine și cunoașterea mentalităților mai multor civilizații. Pe lângă aceste pasiuni care par, poate, prea serioase, se adaugă altele și mai și: religia și astrologia. Dar bineînțeles că iubesc viața, îmi iubesc vârsta și profit la maxim de această perioadă! În viitor aș vrea să devin profesoară, pentru că sper că voi reuși să schimb destinele mai multor tineri, iar în paralel as vrea să-mi împlinesc pasiunea: aceea de a scrie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi