AC/DC

AC/DC au lansat serialul „The Story Of Back In Black” la 40 de ani de la apariția albumului!

"în Știri" by
AC/DC sărbătorește 40 de ani de la apariția albumului „Back in Black” din 1980 prin lansarea serialului „The Story Of Back In Black”. Primul episod se concentrează pe piesa „You Shook Me All Night Long” și este disponibil pe canalul de YouTube al trupei.

În decembrie anul trecut, albumul a fost certificat cu platină de către  Recording Industry Association Of America pentru vânzări de 25 de milioane de copii în SUA. Albumul a fost „platină” pentru prima dată în anul 1980 și până în anul 2007 a strâns alte 22 de certificări de acest gen. RIAA consideră „Back in Black” al patrulea cel mai vândut album din lume.

Apariția acestuia a avut loc pe data de 25 iulie  în SUA și pe 31 iulie în Marea Britanie. A fost primul album lansat după moartea solistului Bon Scott, înlocuit ulterior cu Brian Johnson.

După o bună perioadă de tăcere pe rețele de socializare, trupa a făcut anunțul lansării serialului pe data de 13 iulie. Ulterior , a invitat fanii să contribuie la sărbătorirea aniversării albumului prin postarea unor fotografii sau videoclipuri pe Instagram, cu #backinblack40.

Așa cum anunță și pe contul de oficial, trupa va sărbători celebrarea celor 40 de ani întreaga lună.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Celebrate Back in Black’s 40th Anniversary all month long! ⚡️#backinblack40

O postare distribuită de AC/DC (@acdc) pe

Sursă foto: Rock.fm

Ambiție, responsabilitate și devotament sunt cuvintele care mă caracterizează cel mai bine. Am 20 de ani, sunt studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și fac ceea ce îmi place cel mai mult, scriu. O persoană curioasă, libertină și cu o minte ageră, așa mă pot descrie. Sunt un om care nu se mulțumește cu puțin și pune suflet în tot ceea ce face.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi