Raed Arafat

Secretarul de stat, Raed Arafat, este amenințat cu moartea pe Facebook!

"în Știri" by

Raed Arafat este ameninţat cu moartea, pe Facebook.

Șeful DSU, Raed Arafat, este amenințat cu moartea de către un adept al teoriei conspiraţiei, conform căreia SARS-CoV-2 nu există.

Pe Facebook a fost publicată, în data de 13 iulie, o postare în care Raed Arafat este amenințat cu moartea!
Postarea a fost distribuită de peste 1.500 de ori.

Persoana care a publicat postarea pretinde că Raed Arafat ar fi „condamnat la moarte în Palestina” și că ar fi comis „crime împotriva cetățenilor români”. Persoana respectivă mai spune că, prin depunerea jurământului militar, „a primit dreptul de a ucide în numele țării și poporului român”.

Poliția a început să facă câteva verificări cu privire la acest caz, potrivit Digi24.

Între timp, postarea a fost ștearsă!

Secretarul de Stat a declarat că nu îl afectează aceste amenințări, deoarece s-a obișnuit.

Pe mine nu mă afectează deloc, dar pe alții îi afectează. Eu, să zicem, am trecut prin destule, m-am obișnuit. Sunt, pentru unii, șocante mesajele astea. E suficient să primească câteva, s-au oprit acolo. La mine nu pot să spun decât să continue, nu am nicio problemă”.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi