Sfântul Ilie

Muzeul Național al Țăranului Român organizează Târgul de Sfântul Ilie!

"în Știri" by
Timp de citit: < 1 minut

Sărbătoarea Sfântul Ilie va fi celebrată în weekend la Muzeul Național al Țăranului.

Pentru deliciul publicului, vor fi aduse prăjituri, cozonac, ierburi medicinale, miere de albine și țuică, toate preparate în casă. Iar pentru iubitorii de articole lucrate manual vor fi expuse obiecte decorate cu simboluri tradiționale și împletituri.

Așadar, este un bun prilej de a vă aminti de tradițiile românești, chiar în pragul unei mari sărbători creștine. Prețul întrării variază, în funcție de vârstă, între 2 și 8 lei.

Mă numesc Delia, am 20 de ani și sunt studenta la Universitatea din Pitești. Studiez Litere, așadar, mă recomandă pasiunea pentru literatură, limbi străine și cunoașterea mentalităților mai multor civilizații. Pe lângă aceste pasiuni care par, poate, prea serioase, se adaugă altele și mai și: religia și astrologia. Dar bineînțeles că iubesc viața, îmi iubesc vârsta și profit la maxim de această perioadă! În viitor aș vrea să devin profesoară, pentru că sper că voi reuși să schimb destinele mai multor tineri, iar în paralel as vrea să-mi împlinesc pasiunea: aceea de a scrie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*