BCR
BCR

Se pare că teribila criză prin care trecem poate scoate și ce e mai bun din noi. Marți dimineață, Banca Comercială Română a donat un robot de sterilizare produs în România Spitalului Universitar de Urgenţă din Bucureşti. Donația face parte dintr-o campanie de responsabilitate socială întreprinsă de BCR.

Campania #staycontactless îi încurajează pe ultilizatorii rețelelor sociale să transmită mesaje de responsabilitate și prevenție. „Protagonistul” acestei campanii este bine-cunoscutul robot bancar George.

Cu ocazia atingerii pragului de 23.000 de persoane care au distribuit mesajele robotului bancar, BCR a achiziționat robotul de sterilizare pe care l-a donat SUUB.

Compania care a fabricat robotul sterilizator, Modulab, este una dintre companiile înscrise în Acceleratorul BCR-InnovX, program finanţat de BCR, conform Agerpres.ro.

Felicităm atât Banca, cât și firma producătoare. Totodată, sperăm ca robotul de sterilizare să își dovedească utilitatea, și să vedem cât mai multe astfel de fapte bune!

Autor: Raluca Călin