Austria

Austria interzice zborurile directe din România și alte 9 țări!

"în Știri" by

Austria interzice zborurile venite din afară, începând din 16 iulie. Printr-un ordin de la Ministru, zborurile din zone de risc sunt anulate. Zonele vizate includ zece țări, printre care se află și România. 

În urma interdicției nu vor mai putea zbura spre Austria pasagerii din România, Republica Moldova, Bulgaria, precum și țările din Balcanii de Vest, scrie AGERPRES.

De asemenea, rămân în continuare sub interdicție zborurile din țări precum China, Iran, Marea Britanie, Rusia, Belarus, Ucraina și Suedia.

Potrivit agenției de presă austriece APA, rețeaua de zbor Austria Airlines va avea de suferit. Zborurile rămân anulate până la sfârșitul lunii. Sunt vizate cursele de zbor pe relațiile Cairo, București, Sibiu, Podgorica, Belgrad, Sarajevo,  Skopje, Tirana, Sofia și Varna, spre Viena-Schwechat.

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*