aparate foto
aparate foto

Nu știu de tine, dar eu cred că unele dintre cele mai utile lucruri pe care le poți avea în casă sunt bine structuratele aparate foto. Nu foarte scumpe și ușor de depozitat, îți oferă șansa de a imortaliza cele mai frumoase amintiri alături de cei dragi, să dezvolți o pasiune pentru fotografie, peisaje sau portrete.

Pentru asta ți-am pregătit un Top 3 cele mai recomandate firme care produc aparate foto și câteva exemplare care nu vor da niciodată greș!

Sony

Au început de la 20 de angajați ai fondatorului Masaru Ibuka și doar 190,000 yen într-un magazin de reparat aparate radio afectat de bombele celui de Al Doilea Război Mondial.

Fiind una dintre companiile cu cea mai mare vânzare de aparatură foto-video, dar și specializată pe alte ramuri, are o gamă largă de aparate foto tip DSLR dar și Mirrorless, oferind o calitate superioară datorită materialelor, dar și a componentelor de o calitate foarte mare.

Două dintre cele mai profesionale modele comercializate la momentul actual sunt cele din categoria Mirrorless-urilor:

Sony A7 III

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A7III, 24.2 MP, Full-Frame, E-Mount, 4K HDR, 4D Focus, Wi-Fi, NFC, ISO 100-51200, Negru + Obiectiv SEL24105G 24-105 mm, Negru

Vezi prețul la eMag

Sony A7R III

Sony a7R III camera with 24-70mm g lens

Sloganul firmei: Details make the difference. Sony details.

Canon

Fondată în Japonia în anul 1937, Canon a fost de mai multe ori pe locurile 2 sau 3 în topul companiilor care au cele mai multe patente anual în America.

În prezent, produce aparate foto DSLR, dar și Mirrorless și echipamente de birou.

În anul 2019 a fost firma producătoare a aparatului foto DSLR Canon EOS 250D/Rebel SL3, un aparat foto pentru începători, dar cu specificații de top, cum ar fi filmarea 4K și cei 24 megapixeli cu senzor APS-C. Fiind foarte mic, și greutatea acestuia este pe masură.

Canon EOS 250D, Aparat foto DSLR 24.1 MP, Wi-Fi, 4K, Negru + ...

 

În latura mai calitativă se află Canon EOS RP, foarte cunoscut și îndrăgit de pasionații de călătorii, toată popularitatea venind datorită focalizării de foarte mare precizie și rapidă.

Aparat foto Mirrorless Canon EOS RP, Full-Frame, 26.2 MP, 4K, Wi ...

 

Fujifilm

Fondată în 1934, a fost renumită pentru producția de filme pentru aparate foto. De-a lungul timpului, a mai comercializat xeroxuri, dar și filtre X-Ray. Ajungând în secolul 21, succesul lor a crescut datorită aparatelor foto create si vândute de această firmă.

Body-ul modelului X100V are plăci superioare și inferioare măcinate din piese de aluminiu, ceea ce duce la un corp de cameră rafinat și clasic, cu margini curate și atractive.

X100V dispune de un nou obiectiv 23mmF2.0 pentru a te asigura că fiecare detaliu de la senzorul său X-Trans CMOS 4 este rezolvat frumos.

FUJIFILM X100V Digital Camera (Silver - X100V Camera Body) B&H Photo

Noul obiectiv îmbunătățit iți oferă un focus și o calitate mai avansată.

Funcția Limitator de focalizare poate fi utilizată pentru a seta obiectivul la o anumită gamă de distanțe, pentru a permite performanța AF mai rapidă. Acest lucru este util în special în momentul în care distanța aproximativă la subiect este constantă și este nevoie de AF de înaltă performanță.

Sper că te-am convins că ai nevoie de un aparat foto. Așa că poți alege dintre cele 3 modele prezentate mai sus. Trebuie doar să dai click pe cel care ți se pare convingător. Apoi, poți să te bucuri de momentele bine focusate pe care le captezi.

Dacă am vorbit despre aparate foto, îți oferim un interviu cu „doctorul estetician în Photoshop”.