Mai puțini turiști în Vama Veche, după noile restricții privind muzica!

În acest weekend, 100.000 de turiști au umplut litoralul românesc. Totuși, în Vama Veche, terasele au înregistrat doar 30% din clientela de dinainte de noile restricții. Costineștiul a fost una din cele mai populate stațiuni.

De joi, 9 iulie, ora 20:00 pune punct muzicii și petrecerilor specifice „vamaioților”. Bubuitul boxelor a fost înlocuit de muzica ascultată în surdină. Deciziile funcționează pe partea de prevenție.

Totuși, odată cu prevenția și distanțarea, s-a micșorat numărul de clienți ai cluburilor și teraselor din Vamă.

„În jur de 200 de jandarmi și de polițiști au păzit intrarea în Vama Veche în acest weekend, un prim „baraj” de triere, însă „foarte puțini au patrulat prin interior, fiindcă chiar a fost liniște și s-a menținut distanțarea socială. Experimentul nostru comun a funcționat sâmbătă noapte”, au precizat patronii de cluburi, conform Libertatea.ro.

Vrei să citești mai multe despre această măsură impusă în Vama Veche? Click aici.
Călin Raluca-Ioana
Călin Raluca-Ioana
Helo! Eu sunt Ralu și tocmai mi-ai citit articolul :) Am 18 ani și sunt din județul Suceava, dintr-un orășel de care cel mai probabil nu ai auzit niciodată. Mare potterhead de mică, îmi place să citesc, ador psihologia și enigmele. Și ce să vezi: din când în când mai și scriu! Iar dacă ai ajuns până aici, aruncă un ochi la restul articolelor mele! Te asigur că nu vei regreta!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare