Ungaria

Ungaria impune carantină pentru românii care intră în țară!

"în Știri" by

Ungaria a stabilit recent noi restricții privind trecerea frontierelor, din cauza situației epidermiologice ce se înrăutățește la nivel mondial. Acestea vor deveni valabile de miercuri, 15 iulie.

În clasificarea statelor din punct de vedere al numărului de infectați cu Coronavirus, România se încadrează în „zona galbenă”.

Potrivit Mediafax.ro, șeful de cabinet al premierului maghiar a anunțat că cetățenii care intră în Ungaria din „zona galbenă” vor fi carantinați. Totodată, vor fi supuși unor controale la graniță. Totuși, efectuarea a două teste pentru depistarea virusului la un interval de 48 de ore, ambele cu rezultat negativ, va fi soluția pentru cei ce nu doresc să stea în carantină.

Persoanele provenind din „zona roșie” nu vor putea intra în Ungaria.

Călătorii care se află în tranzit, care transportă marfă sau efectuează călătorii oficiale vor fi scutiți de aceste măsuri. În schimb, controalele de sănătate vor rămâne valabile.

„Zona galbenă” este compusă din state precum: Bulgaria, Portugalia, Suedia, Marea Britanie, România.

„Zona roșie” are în componența sa țări ca: Albania, Bosnia-Herțegovina, Macedonia de Nord, Muntenegru și Ucraina.

Helo! Eu sunt Ralu și tocmai mi-ai citit articolul :) Am 18 ani și sunt din județul Suceava, dintr-un orășel de care cel mai probabil nu ai auzit niciodată. Mare potterhead de mică, îmi place să citesc, ador psihologia și enigmele. Și ce să vezi: din când în când mai și scriu! Iar dacă ai ajuns până aici, aruncă un ochi la restul articolelor mele! Te asigur că nu vei regreta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi