Simona Halep

Simona Halep se află în topul Forbes la categoria „Sports and Games”!

"în Știri" by

Simona Halep se află în topul Forbes la categoria „Sports and Games”!

După ce a obținut rezultate excelente în două turnee de Mare Slem: Roland Garros și Wimbledon, Simona Halep este nominalizată printre cele 30 de persoane care au marcat lumea prin competențele lor.

Astfel, românca este menționată în cea de-a cincea ediție a revistei Forbes, la categoria „Sports and Games”.

Un alt titlu de care se bucură sportiva este acela de cea mai constantă sportivă, fiind nelipsită de pe teren timp de 318 săptămâni.

Sportiva este iubită și apreciată pentru firea ambițioasă, dar și pentru implicarea ei în investiții, susținând din punct de vedere financiar mai multe hoteluri.

Așadar, este un exemplu pentru mulți tineri, fiindu-i meritat locul în revista americană datorită determinării de care dă dovadă.

Uite aici ultima știre despre cunoscuta tenismenă!

Mă numesc Delia, am 20 de ani și sunt studenta la Universitatea din Pitești. Studiez Litere, așadar, mă recomandă pasiunea pentru literatură, limbi străine și cunoașterea mentalităților mai multor civilizații. Pe lângă aceste pasiuni care par, poate, prea serioase, se adaugă altele și mai și: religia și astrologia. Dar bineînțeles că iubesc viața, îmi iubesc vârsta și profit la maxim de această perioadă! În viitor aș vrea să devin profesoară, pentru că sper că voi reuși să schimb destinele mai multor tineri, iar în paralel as vrea să-mi împlinesc pasiunea: aceea de a scrie.

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi