Iubitorii de gastronomie sunt invitați la Street Food Park timp de o lună în Cluj-Napoca!

0
44 views
Street Food Park
Street Food Park

Vara aceasta a adus schimbări în cazul celor mai mari festivaluri, dar Clujul nu se lasă bătut și oferă oamenilor o surpriză, Street Food Park.

Timp de o lună delicatesele culinare vor încânta papilele gustative ale cetățenilor. Festivalul are 12 bucătari pregătiți să gătească unele dintre cele mai dorite rețete internaționale, de la burgeri până la paste italiene. Pe lângă mâncarea delicioasă, cei prezenți vor avea parte de muzică live și de posibilitatea de a se relaxa în hamace.

“Atmosfera este foarte faină. Organizatorii au găsit o soluţie pentru a ne salva vara cu acest Street Food Park. Noi am propus trei preparate, venim deja cu celebru gyros al nostru, am mai adus falafelul pentru cei care vor să mănânce vegetarian şi celebrii virşli de Alba.” declară Răzvan Chirilă, chef, conform Mediafax.

Având în vedere condițiile și numărul în creștere a îmbolnăvirilor cu COVID-19, festivalul va respecta măsurile de siguranță. Astfel, în zona verde a festivalului au voie doar 400 de persoane.

Bianca Szocz, PR Street Food Park:

„Accesul în perimetru se face doar după termoscanare, am pus dezinfectant în toate zonele, mesele sunt distanţate la doi metri. Avem de toate pentru toată lumea.”