100.000 de turiști sunt în acest moment în drum spre mare!

"în Știri" by

Se pare că oamenii se grăbesc tot mai mult să-și petreacă vacanța pe litoral, dovada fiind traficul aglomerat în drum spre mare încă de la ora 06:30.

Agențiile de turism estimează că în acest sfârșit de săptămână vor fi așteptați în jur de 100.000 de turiști. Astfel, cele mai aglomerate drumuri la acest moment sunt către Vama Veche, Constanța, Eforie Nord și Eforie Sud.

Autoritățile atrag atenția asupra condițiilor de deplasare, punând accentul asupra reducerii vitezei în astfel de condiții.

Nici legile de distanțare nu trebuie ignorate. Ludovic Orban cere respectarea regulilor de pe plajă și „Controale la sânge care să ducă la amendarea tuturor celor care nu respectă legea”.

Mă numesc Delia, am 20 de ani și sunt studenta la Universitatea din Pitești. Studiez Litere, așadar, mă recomandă pasiunea pentru literatură, limbi străine și cunoașterea mentalităților mai multor civilizații. Pe lângă aceste pasiuni care par, poate, prea serioase, se adaugă altele și mai și: religia și astrologia. Dar bineînțeles că iubesc viața, îmi iubesc vârsta și profit la maxim de această perioadă! În viitor aș vrea să devin profesoară, pentru că sper că voi reuși să schimb destinele mai multor tineri, iar în paralel as vrea să-mi împlinesc pasiunea: aceea de a scrie.

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi