Vama Veche
Vama Veche

Vama Veche ia măsuri extreme pentru combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2! În difuzoarele teraselor nu se vor mai auzi melodiile trendy, ci muzică ambientală.

Proprietarii teraselor speră ca această măsură să ajute la combaterea infectării cu Coronavirus. Această decizie vine în urma creșterii alarmante de cazuri din ultimele zile.

Primarul comunei Limanu (formată din satele 2 Mai, Hagieni, Limanu și Vama Veche) a declarat pentru ctnews.ro că decizia este una unică în țara noastră.

Vrem ca Vama Veche să dea un exemplu. Ideea ne aparține și a venit pe fondul unei capacități restrânse de a gestiona cu forțe proprii volumul mare de vizitatori din timpul week-end-ului. Știm că de vineri seara și până duminică Vama Veche este o destinație extrem de tranzitată. Acest fapt a creat tuturor mari dificultăți în respectarea recomandărilor legate de distanțarea socială. Locațiile vor fi deschise, însă propunem turiștilor un alt mod de a se destinde. Nu ne dorim să schimbăm Vama Veche și nici să fim acuzați că îngrădim opțiunile oamenilor de a-și petrece timpul liber. Dar trăim o amenințare reală, iar agenții economici au înțeles și au fost extrem de receptivi. Este un exercițiu de responsabilitate civică, de solidaritate. Scopul tuturor este acela de a menține stațiunea drept destinație sigură pentru sezonul estival 2020. Astfel, în serile de vineri și sâmbătă, volumul muzicii va fi coborât, iar muzica va fi specifică unei atmosfere mai boeme” .

Te interesează prețurile de pe litoralul României? Uite aici un top cu cele mai avantajoase stațiuni.

Autor: Raicu Anca