Vlad
Vlad

Fanii serialului „Vlad” se pot bucura de difuzarea producției prin vizionarea celor 2 sezoane de până acum care vor rula de luni până joi. După știrile de noapte, urmăritorii vor putea să țină pasul cu aventura poveștii de răzbunare.

Filmările pentru următorul sezon au început!

Actorii din „Vlad”  își reiau activitatea pe platourile de filmare în timp ce telespectatorii se pot bucura de cele 2 sezoane deja realizate. În timp ce actorii vor continua să dea glas personajelor îndrăgite de public, fanii pot viziona întreaga acțiune de la început. Filmările au fost oprite în contextul pandemiei, astfel că întreaga echipa a trebuit să-și întrerupă eforturile și să respecte măsurile adoptate.

Noile episoade se anunță a fi pline de suspans și dinamism, pentru a nu dezamăgi așteptările publicului.

Adrian Nartea, omul din spatele personajului Vlad, mărturisește: „Pe 13 iulie, în mai puțin de o săptămână, o să revedem «VLAD». Sincer chiar și eu îmi doream să revăd toate episoadele, pentru a intra în noile episoade pregătit. Episoadele noi se anunță atât de importante și de faine încât ar fi fost păcat să nu avem un mic reminder cu tot ceea ce s-a întâmplat de la început și până la momentul în care a trebuit să întrerupem filmarea și difuzarea. Avem ocazia de a revedea pățaniile și răzbunarea lui VLAD, de a reintra în lumea VLAD”.

Olimpia Melinte, cea care o interpretează pe Eliza Dragomir, fosta iubită a lui Vlad, declară că preferatul ei rămâne primul sezon.

„Acolo începe povestea, îi vedem tineri, inocenți, îndrăgostiți și rând pe rând se simte decăderea, pe fiecare îl lovește viața din plin, iar poveștile se destramă, iubirea se transformă în ură și ia fața trădării. Poate că e nostalgia începutului când și noi toți, actorii, echipa, eram în căutări, ne cunoșteam și porneam în această aventură împreună. E o perioadă perfectă să revedem primele sezoane și să ne reconectăm cu aventura serialului VLAD”, a declarat actrița conform Impact.ro.