Raed Arafat

Raed Arafat reacționează după critica adusă de Cheloo!

"în Știri" by

După ce Cheloo l-a criticat pe Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a oferit un răspuns la adresa cântărețului: „Vedete care încearcă să spună că portul măștii poate să fie refuzat”, conform spynews.ro.

În această săptămână, Cheloo și-a exprimat nemulțumirea cu privire la purtarea măștii, iar acesta a ajuns în atenția oamenilor.

Raed Arafat a discutat, în cadrul unei emisiuni, despre fenomenul influencerilor care creează îndoieli în rândul oamenilor.

Șeful DSU a reacționat, după ce a fost criticat de Cheloo, cum că vedetele „încearcă să spună că portul măștii poate să fie refuzat”.

Raed Arafat a fost informat cu privire la nemulțumirile lui Cheloo și ale altor vedete, astfel că a scos în evidență impactul negativ pe care îl pot avea astfel de atitudini, în lupta contra Coronavirusului.

Din păcate, în ultima perioadă am văzut o intensificare a campaniilor realizate de personaje cunoscute, chiar de vedete care vin și îi contrazic pe cei care recomandă aceste lucruri, care încearcă să spună că portul măștii poate să fie refuzat, în ideea că este libertatea fiecărei persoane să refuze”, a comunicat Raed Arafat.

Tot în cadrul emisiunii, Arafat a subliniat că cea mai ușoară metodă de a convinge tinerii să nu poarte mască a fost asimilarea ei cu sclavia.

Altul acuză că noi punem oamenii să poarte mască pentru că sunt interese financiare în spate. Și una dintre cele mai importante modalități de a convinge tinerii să nu poarte mască a fost asimilarea ei cu sclavia. Toate aceste lucruri au făcut să influențeze o parte dintre oameni, o parte din grupurile țintă” a menționat Raed Arafat.

În postarea sa, Cheloo a numit masca drept „botniță”, susținând faptul că purtarea ei, aduce multe beneficii șefului DSU, Raed Arafat!

Dacă vrei să citești mai multe știri despre șeful DSU, click aici.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi