Mariah Carey

După 30 de ani de la debutul său, Mariah Carey își publică memoriile într-o carte!

"în Știri" by

Mariah Carey este o artistă cunoscută, câștigătoare a 5 premii Grammy, având  peste 150 de melodii vândute în toată lumea.

Născută la 27 martie 1970 în New York, cântăreața și-a făcut debutul în industria muzicală în anul 1990 cu un album intitulat după numele ei, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, și ulterior soțul cântăreței.

După 30 de ani în domeniul muzical, artista decide să-și publice memoriile într-o carte „The Meaning of Mariah Carey”, scrisă în colaborare cu Michaela Angela Davis. Lansarea va avea loc în data de 29 septembrie de către Andy Cohen Books în variantă print și audio.

„Mi-a luat toată viaţa să am curajul şi luciditatea de a-mi scrie memoriile. Vreau să spun povestea momentelor – suişurile şi coborâşurile, triumfurile şi traumele, dezastrele şi visurile care au contribuit la ceea ce sunt azi. Această carte este compusă din memoriile mele, nenorocirile, eforturile, supravieţuirea mea şi cântecele mele. Fără filtru” declară aceasta într-o postare pe contul de Twitter.

 

Ambiție, responsabilitate și devotament sunt cuvintele care mă caracterizează cel mai bine. Am 20 de ani, sunt studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și fac ceea ce îmi place cel mai mult, scriu. O persoană curioasă, libertină și cu o minte ageră, așa mă pot descrie. Sunt un om care nu se mulțumește cu puțin și pune suflet în tot ceea ce face.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi