ÎPS Teodosie

(VIDEO) ÎPS Teodosie împărtășește în continuare cu aceeași linguriță, contra măsurilor!

"în Știri" by

ÎPS Teodosie a oficiat ieri Liturghia Sf. Ioan Gură de Aur, la Mănăstirea Adormirii Maicii Domnului din Gheorghiţeni.

Slujba a fost transmisă în direct pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului.

Din video-ul respectiv se poate observa faptul că regulile de distanțare sau de protecție nu au fost respectate. De asemenea, nici regula cu schimbarea linguriței la împărtășanie nu a fost respectată.

Recent, Arhiepiscopia a dat un comunicat care spunea astfel „lingurița nu este penală.”

Copiii, dar și adulții s-au împărtășit cu aceeași linguriță, dar Maica Stareţă a mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului” susține că ea nu a văzut așa ceva, deși video-ul demonstrează clar acest aspect.

„Au participat la slujbă aproximativ 30 de persoane, inclusiv cei care au slujit. Din ce ştiu eu s-au impărtăşit doar slujitorii, nu şi enoriaşii (imaginile arată altceva – n.red.), însă dacă dumneavoastră aţi văzut pe imagini şi copii, eu nu ştiu, pentru că nu am văzut asta. În privinţa împărtaşaniei, lucrurile au rămas ca întotdeauna, folosind aceeași linguriţă,” precizează Magdalena Onofrei, Maica Stareţă a mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului.”

Slujba susținută de Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie a durat trei ore.

Liturghia Sf. Ioan Gură de Aur oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, la mânăstirea “ Acoperământul Maicii Domnului” din Gheorghițeni, Dorna-Arini

Publicată de Arhiepiscopia Tomisului pe Miercuri, 8 iulie 2020

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi