Doi deputați
Doi deputați

Doi deputați, Adrian Solomon și Ioan Irinel Stativă, amendați în urma unui conflict declanșat în Centrul Vechi!

Doi deputați PSD au fost amendați cu suma de 2.600 de lei, deoarece aceștia au declanșat un scandal într-un fast-food din Centrul Vechi al Capitalei, conform libertatea.

În cele din urmă, Adrian Solomon și Ioan Irinel Stativă au mai primit o amendă, deaoarece nu au purtat măști de protecție.

Adrian Solomon a povestit incidentul de la șaormerie, din punctul său de vedere.

„Totul este fals! Avem martori. Toată problema era legată de faptul că turcul de la casă nu vorbea şi nu prea înţelegea româneşte”.

Se pare că unul dintre bărbații care au participat la scandal a refuzat să-și pună masca de protecție și a început să țipe, iar celălalt ar fi avut aceeași atitudine! În acel moment, poliția a fost anunțată

„În urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul său, a manifestat un comportament similar. Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”, transmit reprezentanții Poliției Capitalei.

Deputații PSD Adrian Solomon și Ioan Irinel Stativă au fost amendați inițial cu suma de 2600 lei, unul dintre ei cu 1.600 de lei, iar celălalt cu 1.000 de lei.

În cele din urmă, potrivit Poliției Capitalei, după analizarea in detaliu a imaginilor video, cei doi au fost sancționați contravențional cu 4000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor care se aplică în starea de alertă pentru prevenirea și combaterea virusului.

https://www.facebook.com/baricada.tv/videos/1657370061095331/