Doi deputați

(VIDEO) Doi deputați PSD au făcut scandal într-un fast-food după ce au refuzat să poarte masca!

"în Știri" by

Doi deputați, Adrian Solomon și Ioan Irinel Stativă, amendați în urma unui conflict declanșat în Centrul Vechi!

Doi deputați PSD au fost amendați cu suma de 2.600 de lei, deoarece aceștia au declanșat un scandal într-un fast-food din Centrul Vechi al Capitalei, conform libertatea.

În cele din urmă, Adrian Solomon și Ioan Irinel Stativă au mai primit o amendă, deaoarece nu au purtat măști de protecție.

Adrian Solomon a povestit incidentul de la șaormerie, din punctul său de vedere.

„Totul este fals! Avem martori. Toată problema era legată de faptul că turcul de la casă nu vorbea şi nu prea înţelegea româneşte”.

Se pare că unul dintre bărbații care au participat la scandal a refuzat să-și pună masca de protecție și a început să țipe, iar celălalt ar fi avut aceeași atitudine! În acel moment, poliția a fost anunțată

„În urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul său, a manifestat un comportament similar. Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”, transmit reprezentanții Poliției Capitalei.

Deputații PSD Adrian Solomon și Ioan Irinel Stativă au fost amendați inițial cu suma de 2600 lei, unul dintre ei cu 1.600 de lei, iar celălalt cu 1.000 de lei.

În cele din urmă, potrivit Poliției Capitalei, după analizarea in detaliu a imaginilor video, cei doi au fost sancționați contravențional cu 4000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor care se aplică în starea de alertă pentru prevenirea și combaterea virusului.

Deputatul PSD Adrian Solomon face scandal la Dristor Kebap

Scandal la Dristor Kebap provocat de deputatul PSD Adrian Solomon. Animalul l-a jignit pe casier și i-a cerut cartea verde, când acesta l-a rugat să poarte masca! Pe polițiști, Solomon i-a amenințat în stil mafiot: “Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie! Eu vă plătesc salariile! Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!”

Publicată de Baricada TV pe Marţi, 7 iulie 2020

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi