consilier local
consilier local

Un consilier local din Campia Turzii a căzut în plasa unui fake news.

Ionel Isac Tudorache, un consilier local din Câmpia Turzii, a fost păcălit de un fake news pe rețelele sociale.

În acel fake news, Mia Khalifa, actrița de filme pentru adulți, a fost prezentată ca fiind o elevă săracă cu multe greutăți, însă cu toate acestea, tânăra a reușit să promoveze cu nota 10 examenul de Bacalaureat, conform digi24.

Ea este Alexandra Timofte, o elevă din România care a învățat și a scris la lumânare și care a luat bacul cu 10… Dar noi o promovăm pe Vulpița și Viorel… BRAVO ALEXANDRA, SĂ TE AJUTE DUMNEZEU ÎN CONTINUARE. DOAMNE AJUTĂ”, se menționa în mesajul care avea alături poza Miei Khalifa.

Această postarea a fost încărcată pe un cont cu numele ,, Vadu Izei”, și distribuită în cele din urmă de către Ionel Tudorache, consilier din partea PSD din Câmpia Turzii.

Consilierul local PSD nu este singurul care a dat share, astfel că, alte câteva sute de persoane au fost păcălite!

Se pare că și după 19 ore, postarea cu Mia Khalifa era activă pe contul lui Ionel Isac Tudorache.

Foarte mulți oameni sunt păcăliți de astfel de postări, făcute de alte persoane, în glumă. Majoritatea nu verifică informațiile pe care le citesc, astfel că, sunt ușor de păcălit.

Mia Khalifa a fost o actriță pentru filmele destinate adulților, născută în Liban. Mia s-a aventurat în domeniul filmelor porno în luna octombrie a anului 2014,iar până în luna decembrie a fost era cea mai urmărită actriță pe site-ul Pornhub.