Fetiță

Fetiță de 11 ani din Roman, dată dispărută. Poliția are nevoie de sprijinul comunității!

"în Știri" by

Fetiță de 11 ani, dată dispărută!

Ilinca Cătălina Dima, o minoră de numai 11 ani, a dispărut de acasă, fără urmă, iar oamenii sunt rugați să ajute autoritățile.

Fetiță de doar 11 ani plecată de acasă!

Poliţiştii din localitatea Roman au fost apelați de către o femeie în vârstă de 38 de ani, fiind informați că în data de 5 iulie 2020, Dima Ilinca Cătălina, fata acesteia de numai 11 ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Dima Ilinca Cătălina are înălţimea de 1,26 m, greutate de aproximativ 40 de kilograme, părul lung și negru și ochii verzi.

În momentul în care minora a dispărut, a fost îmbrăcată cu o bluză de culoare deschisă, pantaloni tip jeans de culoare albastru, încălţată cu şlapi de culoare roz.

Oricine deține informaţii care pot duce la identificarea fetei căutate, este rugat să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi