Prefectul Clujului
Prefectul Clujului

Prefectul orașului Cluj, cel care este liderul grupul strategic anti-Covid de la Cluj, a fost testat pozitiv cu Coronavirus.

Mircea Abrudean a fost cel care a făcut anunțul! Fiul de 9 luni și soția acestuia sunt infectați la rândul lor cu Covid. Acesta a precizat că, alături de soție, au mers la UPU Pediatrie deoarece micuțul avea febră!

În cursul serii de 3 iulie am fost cu băiețelul nostru de 9 luni la UPU Pediatrie, pentru că avea febră, care am crezut inițial că are legătură cu ieșitul dințișorilor. După consultul de specialitate, medicii au constatat că are faringo amigdalită.“, a menționat prefectul Clujului. În urma consultării, a fost realizat și testul pentru Coronavirus, rezultatul fiind pozitiv! ,,Având în vedere simptomatologia, a fost recoltat pentru testare Covid-19. Rezultatul a venit în după-amiaza de 4 iulie și e pozitiv, motiv pentru care ne-am testat și eu și soția mea, ambele rezultate fiind pozitive, cu toate că suntem asimptomatici“, a precizat Mircea.

Mircea Abrudean a anunțat că va fi internat, alături de soție și copil, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase!

,,În cursul acestei dimineți ne vom interna cu toții la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Ancheta epidemiologică este în curs de realizare de către DSP Cluj. Consider că este extrem de importantă transparența, așa cum am procedat și până acum în comunicarea publică.” Bărbatul îi îndeamnă pe clujeni să fie responsabili și să se prezinte la medic dacă aceștia prezintă simptome. ,,Vreau să îi îndemn încă o dată pe toți clujenii sa fie responsabili, să se prezinte la medic atunci când prezintă simptome, iar celor care încă pun la îndoială existența acestui virus să se gândească de două ori înainte de a face astfel de afirmații. Am toată încrederea în sistemul nostru medical, care a avut rezultate excelente până acum, și sunt convins că vom trece cu bine peste această perioadă! Vă doresc tuturor multă sănătate și succes în tot ceea ce faceți. Vă voi ține la curent cu evoluția situației”.