Cheloo
Cheloo

Cheloo a făcut o postare pe pagina lui oficială de Facebook referitoare la situația creată de pandemia de COVID-19. Acesta își arată nemulțumirea față de ce se întâmplă în spitalele din România, dar a transmis și un mesaj dur lui Raed Arafat.

Artistul nu crede în virus, acesta spunând : „O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele.
Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie.”

Rapperul Cheloo folosește haștagul #refuzdebotniță în postarea lui, ceea ce înseamnă că nu este de acord cu purtarea măștii de protecție.

„#refuzdebotnita! Botnița lui Lady Arafat mă insultă!
Făcând parte din categoria celor care nu contează decat în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil. #refuzdebotnita, scrie Cheloo pe Facebook.”

Artistul susține că am putea sfida „sistemul pervers” prin refuzul de consum. El spune că nu va mai cumpăra alimente de bază din magazine, ci va cumpăra de la țăranii care nu au loc în supermarketuri sau va folosi ceea ce produce în grădina proprie.

„Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abținându-mă , pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale.
Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânza și alte alimente de bază din magazine.
O să cumpăr, ce nu reusesc să produc în grădina proprie, de la tăranii care nu au loc să-și vândă produsele în supermarket sau piață.

Acum este momentul în care putem sfida un sistem pervers, prin refuz de consum, haotic, de produse de care nu avem, cu adevarat, nevoie”, a mai completat Cheloo.

 

https://www.facebook.com/203310333040201/posts/3040628542641685/