Kanye West

Candidat surpriză în cursa pentru Casa Albă: Kanye West!

"în Știri" by

Kanye West, celebrul rapper american, își anunță candidatura la alegerile prezidențiale din noiembrie, care au loc în SUA. Momentan, nu este clar dacă el a îndeplinit toate procedurile pentru a participa la alegerile prezidențiale.

De Ziua Independenței Americii, 4 iulie, Kanye West a postat un tweet în care el dezvăluie faptul că dorește să participe ca și candidat la alegerile din noiembrie: „Trebuie să înfăptuim acum promisiunea Americii prin încrederea în Dumnezeu, unificarea viziunii noastre și construirea viitorului. Candidez pentru funcția de președinte al Statelor Unite”, transmite Kanye pe contul său oficial de Tweeter.

Deși celebrul rapper își anunță candidatura destul de târziu, în unele state americane, termenul pentru depunerea candidaturii nu a trecut. De  asemenea, încă nu se știe dacă el a parcurs toți pașii pentru a-și înregistra oficial candidatura, scrie The Guardian.

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi