Peste 53.000 de cazuri de COVID-19 în SUA, într-o singură zi!

Peste 53. 000 de cazuri de COVID-19 au  fost raportate  în Statele Unite, joi. Câteva state au  raportat noi victime, ceea ce duce la  o creștere cu aproape 87%  a cazurilor de îmbălnăvire.

În mai multe state ale SUA, au  fost  raportate într-o singură zi, noi cazuri  de  îmbolnăvire. Printre ele se numără: Carolina de Sud, Montana, Tenessee, Alaska, California sau  Arkansas, potrivit Mediafax.

De 14 zile, de când americanii au început să-și ridice și  ei  restricțiile, cazurile de COVID-19 au  crescut considerabil, înregistându-se o creștere cu 87% a numărului de îmbolnăviri.

Peste 53. 000 de cazuri  de COVID-19,Astfel, au fost înregistrate  în  SUA, doar în ziua de joi . Până de curând, nu apăreau mai mult de 40. 000 de cazuri zilnic, numărul total fiind de 36. 738 de cazuri, înregistrate în data de 24 aprilie.

Rob Daiana
Rob Daiana
Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare