Un bărbat

Un bărbat din Vrancea a fost reținut pentru că și-a violat fetița de 14 ani!

"în Știri" by

Un bărbat din județul Vrancea a fost reţinut de către polițiști, deoarece şi-a violat fata de numai 14 ani.

Cea care a anunţat poliția la 112, a fost tocmai fetița!

Incidentul a avut loc în locuinţa familiei. Mama minorei nu se afla în acel moment acasă, iar minora și-a reclamat tatăl la Poliție, potrivit mediafax.

Poliţiştii Secţiei Odobeşti, din judeţul Vrancea, au reţinut un bărbat în vârstă de 39 de ani, pe motiv că și-ar fi violat propria fiică.

Minora a anuntat Poliția, sunând la numărul unic de urgență 112, şi a povestit faptul că ar fi fost agresată sexual de tatăl său.

Bărbatul a fost găsit de către polițiști, și în cele din urmă reținut si va fi prezentat Judecătoriei Focșani, cu propunere de arestare preventivă!

„Bănuitul în vârstă de 39 de ani a fost reţinut de poliţişti. Din cercetări a rezultat că bărbatul, în noaptea de 1/2iulie a.c., ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra unei minore, împotriva voinţei sale, în timp ce se afla la domiciliu. Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore”, au spus reprezentanţii IPJ Vrancea.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi