Bistrița-Năsăud

(VIDEO) Accident pe trecerea de pietoni cu două victime la Bistrița-Năsăud!

"în Știri" by

O femeie de 34 de ani din județul Bistrița-Năsăud, care traversa imprudent pe trecerea de pietoni, a fost spulberată de o mașină, conform ȘtirileProTV.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Preț de câteva clipe, femeia rămâne pe trotuar, observând mașina care se apropie de trecere. La scurt timp, femeia se angajează să treacă rapid, dar a fost lovită din plin de către mașină. Victima a suferit un traumatism la cap și multiple fracturi la nivelul membrelor și al bazinului. Aceasta a fost transportată de urgență la spital, în stare gravă.

 

Șoferul autoturismului, o femeie în vârstă de 35 de ani, a fost testată cu aparatul etilotest. Rezultatul a ieșit negativ! Poliția continuă în acest moment cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi