tăiat un deget
tăiat un deget

Unui minor din județul Brașov i-a fost tăiat un deget pentru că a vrut să fugă de la stâna care aparținea fiului primarului. Minorul a fost ținut cu forța și obligat să muncească, potrivit mediafax.

Un copil de doar 16 ani a fost ţinut cu forţa pentru a munci la o stână din localitatea Crizbav, județul Braşov. Stâna aparține fiului primarului.

Tănarul a reuşit, într-un final, să fugă de la stână, însă fost prins de proprietar. Acesta i-a tăiat fără milă un deget băiatului de 16 ani, apoi l-ar fi sechestrat pentru ca nimeni să nu afle despre acest incident.

Câțiva localnici spun că fiul primarului ar mai obliga pe cineva să muncească din greu, la o altă stână din apropiere, deținută tot de acesta.

Minorul muncea la stână în condiţii dezastruoase şi era obligat să muncească din greu, conform localnicilor.

Băiatul nu a fost lăsat să plece când a dorit să renunţe, astfel că a fugit.

Proprietarul a reușit să îl prindă, după care i-a tăiat un deget. Mai apoi, bărbatul l-a sechestrat, pentru a nu afla nimeni de cele întâmplate.

Acest caz revoltător a ajuns la poliţiştii din zonă, care l-au reţinut pe fiul primarului. Magistraţii au hotărât că acesta să fie arestat pentru 30 de zile.

Băiatul de 16 ani a primit îngrijirea medicilor, iar acum se află într-un centru de primire în regim de urgenţă al DGASPC Braşov.