tăiat un deget

Unui minor din Braşov i-a fost tăiat un deget după ce a încercat să fugă de la stână!

"în Știri" by

Unui minor din județul Brașov i-a fost tăiat un deget pentru că a vrut să fugă de la stâna care aparținea fiului primarului. Minorul a fost ținut cu forța și obligat să muncească, potrivit mediafax.

Un copil de doar 16 ani a fost ţinut cu forţa pentru a munci la o stână din localitatea Crizbav, județul Braşov. Stâna aparține fiului primarului.

Tănarul a reuşit, într-un final, să fugă de la stână, însă fost prins de proprietar. Acesta i-a tăiat fără milă un deget băiatului de 16 ani, apoi l-ar fi sechestrat pentru ca nimeni să nu afle despre acest incident.

Câțiva localnici spun că fiul primarului ar mai obliga pe cineva să muncească din greu, la o altă stână din apropiere, deținută tot de acesta.

Minorul muncea la stână în condiţii dezastruoase şi era obligat să muncească din greu, conform localnicilor.

Băiatul nu a fost lăsat să plece când a dorit să renunţe, astfel că a fugit.

Proprietarul a reușit să îl prindă, după care i-a tăiat un deget. Mai apoi, bărbatul l-a sechestrat, pentru a nu afla nimeni de cele întâmplate.

Acest caz revoltător a ajuns la poliţiştii din zonă, care l-au reţinut pe fiul primarului. Magistraţii au hotărât că acesta să fie arestat pentru 30 de zile.

Băiatul de 16 ani a primit îngrijirea medicilor, iar acum se află într-un centru de primire în regim de urgenţă al DGASPC Braşov.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi