combinezoane și măști

O mulțime de combinezoane și măști speciale au fost lăsate în depozite, fără a fi trimise în spitale!

"în Știri" by

Foarte multe combinezoane și măști speciale au fost descoperite în depozite!

Curtea de Conturi a descoperit că peste jumătate din combinezoanele și măștile speciale pentru medici stau în depozite de câteva luni. Combinezoanele și măștile, se pare că nu au ajuns în spitale!

După ce s-a instaurat starea de urgență, în țară au fost aduse, de câteva luni , aproape 900.000 de combinezoane din Coreea și 400.000de măști speciale pentru cadrele medicale. Toate acestea au fost găsite în depozitele DSU.

Un control făcut la Departamentul pentru Situații de Urgență, de către Curtea de Conturi a scos la iveală stocuri foarte mari de combinezoane și măști, rămase în depozite, conform unui document oficial obținut de Libertatea.

”Jumătate din combinezoanele aduse de la firma UPC LTD Korea se află încă în stoc la data de 15 iunie 2020”.

La cumpararea acestora, cu aproximativ trei luni în urmă, s-a folosit argumentul ,,urgenței extreme”.

Pe baza contractului, s-au găsit în depozit aproximativ 900.000 de costume complete, care n-au fost trimise în spitale.

Aceeași situație, adică stocuri mari din produsele cumpărate pe repede înainte, a fost descoperită de Curtea de Conturi și în cazul măștilor supraevaluate pentru medici, în cazul contractului firmei bucătăresei din Giurgiu.

În cazul măștilor FFP2, 59%, adică aproape 400.000 acestea se aflau încă în depozite.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi