Sfâșiate de câinele familiei

Două fetițe de o lună din Brazilia, sfâșiate de câinele familiei!

"în Știri" by

Două fetițe, de aproape o lună, au fost sfâșiate de câinele familiei, în Brazilia. Mama celor două micuțe le-a lăsat singure câteva momente, pentru a vorbi cu un vecin.

Gemenele au fost sfâșiate de câine în timp ce mama lor le lăsase singure pentru scurt timp pentru a discuta cu un vecin, potrivit știrileprotv.

Femeia a auzit fetițele plângând și s-a grăbit să ajungă la ele. Aceasta a încercat să alunge câinele de pe fiicele sale. Din păcate fetițele nu au mai supraviețuit, deoarece rănile au fost foarte grave.

Apropiații femeii considera că animalul ar fi făcut acest gest din gelozie, deoarece nu mai primea suficientă atenție, din momentul în care s-au născut gemenele.

Dupa acest incident s-a descoperit că părinții celor două fetițe au încercat nouă ani să aibă copii.

În urma acestui incident tragic, autoritățile au început o anchetă.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi