Selly

Vloggerul Selly a obținut rezultate bune la examenul de Bacalaureat! Vezi ce medie a avut!

"în Știri" by

În  cursul  zilei de marți s-au afișat  rezultatelele examenului de Bacalaureat. Selly, unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri ai YouTube-ului românesc, și-a exercitat și  el datoria de elev, săptămânile trecute. 

Rezultatele se văd. Ele au fost, bineînțeles  postate pe contul de Instagram al vlogger-ului: 9.60 la Matematică, 9.50 la Română,  și 9.70 la Biologie. Media finală fiind 9,60.

Și uite așa, te împarți între vlogging și școală, între mașini de lux, caterincă și  examene! 

Amintim că Selly a fost luat peste picior de presă într-una dintre săptămânile trecute fiindcă a venit la examen cu mașina sa personală, un bolid de 700.000 de Euro. Câteva zile mai târziu, ca și răspuns, Selly a apărut la examen, conducând o Dacie 1300, modificată de un mecanic, echipată cu sistem de sunet, bord nou și cameră pe spate.

De această dată, Selly șochează din nou, dar nu cu vreun bolid de lux, ci cu propriile sale rezultate academice!

Vezi video-ul aici !

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi