Daniel Moroșanu
Daniel Moroșanu

Daniel Moroșanu, prim-vicepreședintele PNL Vrancea, a picat examenul de Bacalaureat, de anul acesta. Moroșanu a luat la Limba Română nota 3,60, conform digi24.

Moroșanu a explicat că a depus o contestație și speră să obțină peste 5, la recorectare.

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea a obținut nota 7,55 la Istorie și nota 8,65 la Geografie.

Moroșanu are acum vârsta de 42 de ani, însă a absolvit Liceul „Simion Mehedinți” din Vidra, la seral, în urmă cu câțiva ani.

Acesta a declarat recent că a luat meditații la Limba Română.

„M-am pregătit. M-am înscris și anul trecut, dar nu eram atât de pregătit și sigur. Am făcut meditații câteva ore, pentru recapitulare, la Română. Este bine să se predea la cursurile din timpul școlii ceea ce predau profesorii la meditații. Cred că ar trebui mai multă implicare și determinare din partea lor. Sunt foarte mulți care fac lucrul ăsta și pentru a nu mai face loc pentru meditații după ore. Dacă copii și-ar da mai mult interes în timpul orelor, cu siguranță n-ar mai avea nevoie de meditații”, a spus Daniel.

Daniel Moroșanu a mai spus că s-a descurcat și la Istorie.

„A fost excelent. M-am prezentat la examenul de Bacalaureat la Istorie, am fost pe subiect, să știți că am învățat, m-am pregătit cu speranța că voi lua o notă de trecere. Nu mă aștept la o notă foarte mare. Sunt mulțumit cu una de trecere și per total să am o medie care să-mi satisfacă această dorință, să am Bacalaureatul. Sincer, Istoria mi-a plăcut mai mult. Nu pot să zic că la Limba și literatura româna nu m-am descurcat. Acum să vedem ce notă o să iau”, a precizat acesta.

Moroșanu a confirmat că dorește să se înscrie și la facultate.