Bărbatul din Mehedinți

Bărbatul care a dat foc fetei de 17 ani din Mehedinți s-a sinucis!

"în Știri" by

Bărbatul care a șocat o țară întreagă cu fapta sa de a incendia o tânără de 17 ani a decedat luni seară, la Spitalul din Drobeta Turnu Severin. Acesta a fost adus în cursul zilei de joi la urgențe după a încercat să se sinucidă în arest, folosind lenjeria intimă și tricoul.

„El a venit de la început foarte grav, a făcut acolo stop cardio-respirator, în penitenciar, în momentul tentativei de sinucidere, a fost resuscitat de colegii de la Ambulanţă şi adus în stare gravă, în comă de gradul 4 la noi, fără şanse practice de a supravieţui. Starea s-a agravat permanent, a apărut febra mare de tip central care nu mai scădea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am aşteptat să prindă dimineaţa. A decedat aseară, pe la 11.30”, a declarat la Antena 3 Radu Iman, managerul Spitalului Judeţean Mehedinţi.

Inculpatul, cu numele de Ion Turnagiu a ucis în total cinci persoane, iar pedeapsa stabilită a fost executarea în închisoare pe viață. Însă, bărbatul a fost eliberat după 25 de ani.

După ce acesta a incendiat adolescenta de 17 ani, el a fost arestat pentru 30 de zile, iar în arest acesta a încercat să-și pună capăt vieții.

Andreea este studentă în primul an la Publicitate, este pasionată de industria culturală și creativă, jurnalism și sociologie. Îi plac poveștile de viață, filmele biografice și cărțile vechi. Dorește să se autodepășească, susține exprimarea liberă a opiniei și dorința de schimbare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi