Bărbatul din Mehedinți
Bărbatul din Mehedinți

Bărbatul care a șocat o țară întreagă cu fapta sa de a incendia o tânără de 17 ani a decedat luni seară, la Spitalul din Drobeta Turnu Severin. Acesta a fost adus în cursul zilei de joi la urgențe după a încercat să se sinucidă în arest, folosind lenjeria intimă și tricoul.

„El a venit de la început foarte grav, a făcut acolo stop cardio-respirator, în penitenciar, în momentul tentativei de sinucidere, a fost resuscitat de colegii de la Ambulanţă şi adus în stare gravă, în comă de gradul 4 la noi, fără şanse practice de a supravieţui. Starea s-a agravat permanent, a apărut febra mare de tip central care nu mai scădea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am aşteptat să prindă dimineaţa. A decedat aseară, pe la 11.30”, a declarat la Antena 3 Radu Iman, managerul Spitalului Judeţean Mehedinţi.

Inculpatul, cu numele de Ion Turnagiu a ucis în total cinci persoane, iar pedeapsa stabilită a fost executarea în închisoare pe viață. Însă, bărbatul a fost eliberat după 25 de ani.

După ce acesta a incendiat adolescenta de 17 ani, el a fost arestat pentru 30 de zile, iar în arest acesta a încercat să-și pună capăt vieții.