Parfum

Lansare de parfum cu miros de spațiu cosmic!

"în Știri" by

Conform CNN, o firmă din America a adus mirosul de spațiu cosmic în rândul lumii.

Recent, chimistul Steve Pearce a adus un nou parfum pe piață, pentru a stârni curiozitatea publicului, dând dovadă de o invenție inedită.

De asemenea, acesta este și fondatorul Omega Ingredients, o companie axată pe „produse pentru industria alimentară și a băuturilor alcoolice de cea mai înaltă calitate, cu ingrediente și arome naturale”, dar și fost colaborator cu NASA din 2008, care i-a atribuit sarcina de a crea mirosul caracteristic mediului cosmic pentru a-i ajuta pe astronauți să se antreneze conform realității simulate.

Astronauții descriu mirosul ca fiind un amestec de praf de pușcă, friptură arsă, zmeură și rom”, a explicat Matt Richmond, managerul echipei care se ocupă în prezent de dezvoltarea ineditului parfum.

Mai mult decât atât, se vorbește și despre lansarea unui parfum cu miros de lună.

Andreea este studentă în primul an la Publicitate, este pasionată de industria culturală și creativă, jurnalism și sociologie. Îi plac poveștile de viață, filmele biografice și cărțile vechi. Dorește să se autodepășească, susține exprimarea liberă a opiniei și dorința de schimbare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi