Astra FCSB

FCSB își ia adio de la titlu! A fost învinsă și de Astra Giurgiu.

"în Sport" by

Lupta de pe Stadionul Marin Anastasovici dintre Astra Giurgiu și FCSB s-a soldat cu victoria giurgiuvenilor, după un meci interesant din prima Ligă.

Adrian Petre, tânărul internațional român venit din prima ligă daneză, a luat galben încă din minutul 4, după care Popescu a deschis scorul de pe tabelă cu asistul perfect al lui Man.

Petre și-a spălat păcatele de la primul galben și a lansat o minge sclipitoare pentru Man care înscrie, astfel FCSB conducea în minutul 29 cu 2-0. Alibec, cel mai bun de pe teren la acest meci, a marcat în minutul 36, iar la pauză s-a intrat cu scorul de 2-1 pentru formația antrenată de Bogdan Argeș Vintilă.

După primele 8 minute de joc din repriza secundă, Seto înscrie, egalând roș-albaștrii. Cel care a pus sare pe rană a fost Alibec, care a marcat din nou, în minutul 80.

Astra se află pe locul 3 în Play-Off, iar FCSB pe 4. FCSB spune adio titlului, dar visează la Cupă, singura șansă ca FCSB să ajungă în Cupele Europene.

Peterlin Cristian-Raul are 18 ani, studiază la Colegiul Național „Andrei Mureşanu” elev în clasa a XII-a, profil filologie. Este pasionat de teatru şi de misterele istoriei. Apreciază arta și filmele vechi.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi