alerte cu bombă

Curtea de Apel București, evacuată în urma unei alerte cu bombă

"în Știri" by

Azi dimineață, clădirea Curții de Apel din București a fost evacuată în urma unei alerte cu bombă. Echipaje de poliție au intervenit la fața locului. În Capitală, a mai  avut loc un alt incident de acest gen.

„Astăzi, în jurul orei 11:10, un bărbat a anunţat prin apel la 112, că la Curtea de Apel Bucureşti se află un dispozitiv exploziv”, transmitea luni Poliția Capitalei printr-un comunicat.

Acest fapt a dus la evacuarea clădirii și restricționarea traficului din zonă. În cazul acestei alerte cu bombă au intervenit polițiștii. Echipaje din cadrul Secției 14 și Pirotehniști din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au desfășurat cercetrări.

Specialiștii spun însă că alarma a fost falsă: „Activităţiile de căutare s-au încheiat şi a fost constatat faptul că apelul telefonic nu se confirmă”. Căutările au durat trei ore. Nu este primul incident de acest gen care are loc în capitală.

Vineri, pe 19 iunie, un bărbat a anunțat prin 112 că la o stație de metrou din București s-ar afla un dispozitiv exploziv. După mai mult de 40 de minute de cercetări, specialiștii au stabilit că alarma a fost falsă.

 

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi