AHCM Slobozia
AHCM Slobozia

Din Liga Florilor se mai rupe o petală. După ce a fost salvată de la retrogradare în urma deciziei Consiliului de Administrație, AHCM Slobozia se retrage singură din Liga Florilor, una dintre cele mai tari și importante ligi din Europa și din lume.

”Regret faptul că nu rămânem în Liga Florilor, dar nu avem banii necesari, pentru a mai susține echipa de fete la acest nivel. Consiliul Local a analizat problema pe toate părțile și mi-a spus că nu există cale de rezolvare. Pandemia de Coronavirus a dat peste cap multe calcule. Și am ajuns la concluzia, vorba românului, decât codas la oraș, mai bine în satul nostru fruntași. Fără banii necesari de transferuri, fără un antrenor de talia lui Gheorghe Covaciu, fără un grup de handbaliste de valoare, bine sudate, cum să facă față în Liga Mare? Mai ales că în sezonul viitor retrogradează patru echipe”, declară președintele AHCM Slobozia, Nicolae Goidea, pentru Hashtagnews.ro

Vom mai auzi în continuare despre echipa din Slobozia! Președintele clubului a anunțat că se vor înscrie în Divizia A, iar echipa va fi formată și din tinere din localitate care trebuie să-și arate calitățile. A mai anunțat și faptul că în acest moment au primit aviz pozitiv pentru demararea unui proiect pentru copii și juniori care ar face ca Slobozia să aibă pepiniera proprie pentru echipele din localitate. Proiectului i-a fost asigurată finanțarea pentru patru ani.