Plaja Bournemouth
Plaja Bournemouth

Iubitorii de soare și plajă au fost sfătuiți să nu se apropie de plajă, însă oamenii din Bournemouth au ignorat indicațiile.

Bournemouth Christchurch și Poole Council au declarat că plaja Bournemouth a fost „întinsă de la un capăt altul” în a doua zi a unui val de căldură din Marea Britanie.

Poliția Dorset a anunțat că au fost câteva drumuri blocate, bătăi, dar și camping peste noapte.
Oamenii au fost sfătuiți să „acționeze cu responsabilitate”.

Un localnic a făcut o fotografie cu coada lungă pentru feribotul Mudeford.

Medicul șef al Angliei, Chris Whitty, a răspuns scenelor de joi, de pe plajă, cu un avertisment referitor la Covid-19. Numărul cazurilor ,,se va ridica din nou”, dacă oamenii nu respectă distanțarea socială.

Liderul Consiliului, Vikki Slade, a declarat că acest incident este unul îngrozitor.

,,Comportamentul iresponsabil al atâtor persoane este șocant, iar serviciile noastre sunt prezente și încearcă să mențină pe toată lumea în siguranță. Nu am avut de ales acum, ca să declarăm un incident major și să inițiem un răspuns de urgență”, a adăugat Vikki.

Consiliul a declarat că a înregistrat un număr de 558 de amenzi, iar 33 de tone de deșeuri au fost curățate de-a lungul coastei, joi dimineață.

Deputatul Bournemouth East, Tobias Ellwood, a cerut guvernului să trimită ofițeri suplimentari la Dorset, pentru a putea gestiona mai ușor traficul și comportamentul antisocial.

“Este foarte trist să vezi că o serie de persoane sunt egoiste și, de asemenea, acționează periculos”, a spus domnul Ellwood.

Tobias a cerut închiderea totală a plajelor Dorset și a avertizat că aeroporturile și gările ar putea fi supraaglomerate.

Conducătorul-șef adjunct Sam de Reya, de la Poliția Dorset, a avertizat oamenii că ar trebui să stea departe de plaje în această perioadă.

,,În mod clar, suntem încă într-o criză de sănătate publică și un astfel de număr semnificativ de oameni care se îndreaptă către o zonă, pune o încordare suplimentară asupra resurselor și serviciilor de urgență”, a precizat aceasta.

Fotografiile au arătat că miercuri, plajele au fost pline de oameni, fiind cea mai călduroasă zi din Marea Britanie de până acum.
David Morley, care locuiește în Sandbanks spune că: „Ceea ce am văzut a fost o defalcare completă a comportamentului decent și a legii și a ordinii”.

Mii de oameni s-au adunat la plaje, în urma valurilor de căldură. Feribotul care leagă Sandbanks și Studland nu a putut transporta vehicule până miercuri seară, datorită blocajului de pe drumurile din jur.

Au fost raportate și camping-uri ilegale pe timpul nopții pe plaja din Bournemouth.

De-a lungul coastei, polițiștii de pe malul mării Hove Lawns au fost nevoiți să separe miile de oameni.

De la digul Bournemouth sunt mii de oameni, unii în mare, alții pe nisip. Este foarte grea păstrarea distanțării sociale pentru că oamenii trec unul pe lângă celalalt, la mai puțin de 2m.

O femeie din Birmingham a precizat că: „După trei luni trebuie să înțelegem, deși am fost ,,blocați” în centrul orașului, chiar merită să vezi marea”.

Consilierul din Dorset, Laura Miller, a declarat că a fost abuzată verbal și scuipată în timp ce a dirijat traficul la Durdle Door miercuri.

„Industria noastră locală depinde de turism, nu spunem „nu veniți ”, ci veniți aici, dar într-un mod sigur și responsabil. Când plaja este prea ocupată, nimeni nu se distrează”, a spus ea.

La începutul acestei luni, ambele consilii Dorset au cerut guvernului să impună restricții de călătorie, deoarece numărul de vizitatori ar putea crește numărul cazurilor de infecție cu Covid-19.

 

Articolul precedenttahicardie
Articolul următorNăsălie
Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!