Ionuț Popa

Ionuț Popa, antrenorul echipei Poli Timișoara, s-a stins din viață!

"în Știri" by

Antrenorul Ionuț Popa a murit la vârsta de 67 de ani.

Ionuț Popa a încetat din viață astăzi 25 iunie 2020, la vârsta de 67 de ani, după grave probleme de sănătate pe care le avea de mai mult timp.

Problemele de sănătate l-au obligat pe Popa să renunțe la rolul de antrenor.

Fostul tehnician al UTA, Poli Iași sau chiar ACS Poli Timișoara a oferit câteva declarații în luna ianuarie, conform gsp.

Mă simt ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta.  Nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate, medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate”, spunea Ionuț Popa în data de 10 ianuarie.

Fotbalul românesc este în doliu!

Domnul Ionuț Popa a trecut în neființă la Spitalul Județean Arad, unde a fost adus pe 9 iunie, în urma unui stop cardio-respirator. Acesta a avut nevoie de manevre de resuscitare, după care a fost transferat pe secția ATI. Antrenorul a stat în comă, apoi a intrat în moarte cerebrală, până astăzi, când s-a constatat decesul.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi