Angela Gheorghiu

Angela Gheorghiu susține astăzi, 25 iunie, un recital online!

"în Știri" by

După o perioadă lungă de timp, îndrăgita cântăreață de operă contemporană, Angela Gheorghiu, va susține astăzi, de la ora 18:30, un recital online!

În cadrul seriei Qreator- Home Together Edition, va fi adus în fața publicului un recital inițiat de Angela Gheorghiu, după luni de pauză din cauza pandemiei. Evenimentul va fi transmis pe pagina de Facebook a artistei, acolo unde a postat și un video cu detalii.

De-a lungul pandemiei i-au fost anulate zeci de spectacole, însă aceasta revine în online, fiind primul ei concert mutat în acest mediu. Din fața micului ecran va putea fi aplaudat și cel care o acompaniază, pianistul Alexandru Petrovici.

Angela Gheorghiu, o voce profundă

Ea a devenit o adevărată stea pe pământ, datorită locului și importanței extrem de mari în istoria operei. În cariera luminată pe care și-o poartă, aceasta a fost premiată chiar și de Guvernul Francez, primind distincții precum La Medialle Vermeille de la Ville de Paris, și titluri printre care se numără cel de Ofițer al Ordinului Artelor și Literelor. Își are debutul în anul 1992, în La Boheme, la Royal Opera House. A cântat și rolul Violettei, atunci când ziarele au scris că s-a născut o stea. După debut, a început să apară în cele mai mărețe săli de operă.

Iată video-ul postat pe pagina sa de Facebook:

Invitație la recitalul de mâine, joi, 25 iunie, ora 18.30, live pe conturile de facebook Qreator si Angela GheorghiuRecitalul poate fi urmărit, momentan, doar de către spectatorii din România ❤️🎶🥰

Publicată de Angela Gheorghiu pe Miercuri, 24 iunie 2020

Bună, mă numesc Raluca și nu, nu sunt critic de modă. Dar am 16 ani și o sete excesivă de drept. Mă înclin cât de tare pot spre această latură a justiției și am născut un vis arzător: biroul propriu de avocatură. Momentan îmi trăiesc viața de licean la filologie, îmi dezvolt pasiunea pentru proză și opinie, iar dacă vei fi atent pe medalionul meu, vei observa o aspirație spre poezie. Sper ca ceea ce citești din partea mea să te facă să spui „Fata asta chiar trebuie citită!”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi