Shelly

(VIDEO)Vloggerul Selly și-a făcut apariția la Bac cu Dacia 1300 modificată într-o limuzină!

"în Știri" by

Selly a venit la Bac cu Dacia, după ce presa „i-a băgat de vină” că apare la examen cu Mercedesul!

Vlogger-ul Andrei Șelaru, criticat aspru de presă fiindcă a venit miercuri cu propria mașină la examen, a apărut azi la Bac într-o …Dacie. Mașina, o Dacie 1300 de culoare neagră, a surprins privirile tuturor!

Băiatul se declară bucuros fiindcă are șansa de a conduce același tip de mașină pe care a condus-o bunicul lui. Doar că de această  dată, mașina a fost modificată într-o adevărată limuzină.

Bine a și făcut. Toată pseudo-opulența asta vine ca un fel de lecție pentru cei „pasionați” să  găsească un „nod în papură” la orice.

Pe de altă  parte, Dacia lui are interfața schimbată și îmbunătățită: interiorul a fost refăcut, mașina are până și  sistem de sunet și e dotată cu camere de supraveghere, pentru a facilita parcarea cu spatele. „Meșterul”, e un tânăr din Craiova, iar pe această cale țin neapărat să-i transmit felicitările mele!

Live: Selly susține ultima probă a examenului de Bacalaureat, la Craiova

Live: Selly sosește la liceu cu o Dacie 1300 modificată, pentru a susține ultima probă a examenului de Bacalaureat, la Craiova

Publicată de Observator pe Miercuri, 24 iunie 2020

 

 

 

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi