Un medic

Un medic din Alba, de pe ambulanță, a fost lovit pentru că a întârziat la un caz!

"în Știri" by

Un medic de pe ambulanţă a fost luat la bătaie în localitatea Sebeș din județul Alba, deoarece a ajuns târziu la un caz.

Un medic de pe ambulanţă a fost agresat, iar agresorul este reținut de către polițiști.

Poliţiştii din localitatea Sebeş au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 43 de ani. Bărbatul este cercetat pentru „lovirea sau orice acte de violenţă împotriva unui medic”, conform mediafax.

Potrivit Poliţiei Alba, în noaptea de 22 spre 23 iunie, acesta l-ar fi lovit cu pumnul pe medicul de pe o ambulanţă, pentru simplul fapt că ar fi ajuns cu întârziere la o femeie, pentru care s-a cerut ajutor la numărul de urgență 112.

Astăzi, 24 iunie, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi