Ziua Victoriei

Live: Paradă de Ziua Victoriei în Rusia, în plină pandemie!

"în Știri" by

Putin, ignorând toate sfaturile medicilor și măsurile de protecţie ale populaţiei, desfăşoară o paradă uriaşă de Ziua Victoriei, punând astfel în pericol viaţa a mii de oameni.

Conform tradiției, rușii sărbătoresc victoria asupra Germaniei naziste pe data de 9 mai. Aceasta este cea mai importantă sărbătoare din Rusia, în afara celor legate de calendarul religios.

Datorită pandemiei de Coronavirus, ceremoniile publice au fost oprite, iar defilarea a fost mutată pe 24 iunie, adică în ziua când, acum 75 de ani, Stalin ținea pentru prima oară o paradă militară în Piața Roșie, după înfrângerea Germaniei naziste.

”Marele război pentru apărarea patriei”

Astăzi Rusia și-a pus expus din nou trupele și tehnica militară modernă, marcând victoria pe care rușii o numesc “Marele război pentru apărărea patriei”, unde au fost uciși peste 27 de milioane de oameni.

 

‼️ LIVE ACUM: Paradă uriaşă în Rusia, de Ziua Victoriei. De ce s-ar putea încheia cu un dezastru pentru Putin — https://bit.ly/2ATZLTP

‼️ LIVE ACUM: Paradă uriaşă în Rusia, de Ziua Victoriei. De ce s-ar putea încheia cu un dezastru pentru Putin — https://bit.ly/2ATZLTP*** Facebook nu permite traducerea în direct a transmisiunilor LIVE ***

Publicată de StirileProTV pe Miercuri, 24 iunie 2020

Autor: Bogdan Constantin

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi